Lendo

Lendo billånHos lendo kan du tryggt och säkert låna upp till 400 000 kronor ner till 5 000 kronor, till vad du än behöver pengarna till. Lendo är inget låneföretag i den bemärkelsen utan hittar och förmedlar lån via andra banker på marknaden, som passar dina behöv. Däremot har Lendo en garanterad ränta, som beror på hur mycket du vill låna. Hos Lendo kan du därmed mikrolåna, under 30 000 kronor, för dig som redan har betalningsanmärkningar. De generealla kraven som Lendo har är att du ska vara över 18 år samt ha en stadig inkomst.
Dessutom så kan Lendo hjälpa dig att lösa in lån som du redan har för att sänka dina räntekostnader, så att du inte sitter med dyra lån, med höga räntor, som äter upp din ekonomi. Istället kan du vända dig till Lendo som kan hjälpa dig att få bukt med dina existerande lån.

Amortering

Beroende på hur mycket pengar du vill låna så kan du välja att betala tillbaka ditt lån över 1 eller 15 år.

Avgifter

Avgifterna hos Lendo varierar beroende på banken som de förmedlar lånet från. Uppläggningsavgiften kan då ligga på 0-495 kronor och aviavgiften på 0-45 kronor per månad.

Räntor

Lendo kan erbjuda dig en av marknadens lägsta räntor och vilken ränta du får avgörs av hur mycket du ska låna och av vilken bank. För aktuella räntor hänvisar vi till Lendos webbplats.