Sevenday

sevenday billånHos Sevenday kan du låna mellan 50 000 kronor och 300 000 kronor till mellan 3,50-5,95% ränta när du ska köpa bil. Du kan även välja att ta ett privatlån på mellan 10 000 – 300 000 kr med en prisgaranti som innebär att om du hittar ett lån till en mer effektiv ränta hos någon annan långivare så får du samma ränta hos Sevenday, vilket gör dem till ett av de förmånligaste alternativen på marknaden.

Med privatlånet får du även tre betalningsfria månader per år som du kan portionera ut som du vill, för att underlätta de månader där den ekonomiska situationen är dystrare än andra.

Hos Sevenday kan du också samla dina övriga billån, privatlån, bolån med mera och själv räkna på hur mycket pengar du skulle spara om du lånar av Sevenday istället.

Amortering

Du kan välja själv hur lång tid du vill betala av ditt lån hos Sevenday, men maximalt tolv år och lägst ett år.

Sevenday erbjuder också rena billån på mellan 50 000 – 300 000 kr. Med detta lån finns ingen minsta amorteringstid utan du kan betala av lånet när du vill, men senast inom 12 år från lånedagen. Räntan varierar på mellan 3,50 – 5,95% på dessa lån och du behöver ingen kontantinsats för att få lånet beviljat.

Avgifter

Om du är ny kund hos Sevenday så kommer uppläggningsavgiften att kosta 495 kronor, men är du en befintlig kund så kommer uppläggningsavgiften endast att kosta 295 kronor. Därefter tillkommer aviavgifter på 35 kronor per månad eller 15 kronor per månad om du har autogiro. Tecknar du ett billån är ett nytt lån kostnadsfritt.

Räntor

Sevenday tillhandahåller marknadens lägsta effektiva ränta och har en prisgaranti på privatlånen så att du får samma lån till samma pris hos Sevenday. På så vis så garanteras du alltid det mest fördelaktiga och billigaste lånet hos Sevenday. Prisgarantin gäller dock inte på billånen.

Övrigt

Bolaget beviljar inte lån till personer med betalningsanmärkningar eller personer under 20 år. På sin webbsite har de en kalkylator där du kan räkna ut hur stor den effektiva räntan blir på ditt lån.