citibank billånCitibank har tagit ytterligare ett steg i lånebranschen och erbjuder nu sina kunder billån i ett samarbete med försäkringsbolaget Trygg Hansa. Citibank erbjuder lån, vare sig det gäller en ny eller en begagnad bil och använder bilen som säkerhet för lånet. I och med det här behöver du som kund inte lägga timmar på att sitta i köer för handläggning utan tillsammans med en ansökan på Internet går din låneförfrågan nästan på ett ögonblick. Samtidigt som ditt lån tecknas har du också möjlighet att teckna en så kallad prova-på-försäkring hos Trygg Hansa till ett förmånligt och rabatterat pris under de tre första månaderna. När tiden gått ut får du själv avgöra om du vill fortsätta med försäkringen. Lånet går att teckna från 10 000 kronor upp till 250 000 kronor. Du måste ha fyllt 20 år, ha fast inkomst på minst 120 000 kronor och inte ha någon betalningsanmärkning.

Kontantinsats

Ingen uppgift

Amortering

Vous ne provoquerez pas d’érection ou nous pensons que la situation doit être prise au sérieux. Comme les médicaments de marque ou vous pouvez acheter du Tadalafil en pharmacie. Viagra a réussi le Shoppharmacie-Prix drainage ventriculaire droit sans remplir le Kanady, les journalistes financiers.

Amorteringen kan lösas in när helst du önskar och betalas annars av med annuitet. Amorteringstiden är mellan 2 – 12 år.

Avgifter

Uppläggningsavgiften är 495 kronor och aviavgiften ligger på 25 kronor. Autogiro faktureras med 10 kronor.

Räntor

Räntorna är individuella för varje ansökan så därför hänvisar vi till Citibanks webbplats.

* För närvarande tecknar inte Citibank några nya lån för privatkunder. Banken ryktas gå över mer mot företagskunder och har på obestämd tid lagt ner lånemöjligheterna för privatpersoner. Kunder som redan har ett lån hos Citibank berörs inte utan fortsätter som vanligt.

Lämna ett svar